Обадете ни се0086-731-85252378

Изпратете ни поща[имейл защитен]

Начало>За нас>Новини

Международна седмица на детската мода на изкуството 2021, проведена в студио No.1 на Маланшан Мингхе

Време: 2021-10-27 Хитове : 363

На 17 октомври затваряне церемония на Международния Деца 2021Седмицата на модното изкуство на Хунан, организирана от Групата за сценични изкуства в Хунан, домакин на Асоциацията на моделите Changsha и предприета от Комитета за модно изкуство на асоциацията и културата на Хунан Ронгчуанг, се проведе в Minghe Studio No.1, разположено във видео културен и творчески парк в Маланшан . Ярки светлини и мигащи флуоресцентни лампи представиха за публиката висококачествено детско модно ревю.

图片 1


图片 2


图片 3


За това събитие Minghe Group предостави персонализирани услуги с пълен процес, включително поддържащи съоръжения за хардуер на място, интеграция на звукова и светлинна система, сценичен дизайн и строителство и техническа поддръжка. Осветлението на събитието използва голям брой лампи, като например Minghe LED Computer Moving Head Profile Light (MH-L1200-PROFILE), Computer Wash светлини (MH-1200L-WASH) и 3in1 компютърни светлини (MH-470-BSW)

LED осветлението за компютърен профил (MH-L1200_PROFILE) има бързо работеща система за пълно рязане, която може плавно да изреже всякакви геометрични фигури на сцената. Дългата Т-образна кройка на място перфектно показва тенденцията на детските модни марки. В съчетание с перфектната комбинация от светлини за компютърно миене и компютърни светлини 3в1, той представи висококачествен и висок стандарт моден празник за публиката.

图片 4