Обадете ни се0086-731-85252378

Изпратете ни поща[имейл защитен]

Начало>За нас>Новини

Кратък преглед на проектите за MHG LED през юли

Време: 2020-12-11 Хитове : 10

1. Танцово драматично шоу „Отличен Дан Джай”

MHG предоставя цялостно решение за видеосистема и услуга за шоуто, общият размер на светодиодния дисплей достига 511m², основният светодиоден дисплей и страничният светодиоден дисплей приемат вътрешен LED дисплей за леене P3.9, резолюцията за основния светодиоден дисплей може да бъде 4K. По-специално, основният дисплей и страничният светодиоден дисплей могат да бъдат прибиращи се, сегментирани на височина от 4 м на екрана на дисплея, а платформата за представяне на актьори е настроена да представя стереоскопичен визуален ефект.

дисплей led p3.9

световен производител на дисплеи

 

2. Драматично шоу „Риалити армия”

Сцената се основава на 50 акра реални пейзажни планини, с 1800m² река. Има 31бр led дисплей, общо около 500sqm външен led дисплей е инсталиран на камиони. MHG външен LED дисплей взема SMD2727 лампи и приема алуминиев шкаф за леене под налягане, всеки шкаф е само 25Kg, много подходящ за поправка, подреждане и окачване. 500sqm външен светодиоден дисплей

Външен LED дисплей

3. Имерсивен сценарий на драма "The Promise Phantom"

MHG предостави хардуер на системата за управление на осветлението на видео и пълната техническа поддръжка на процеса за филмовия свят на братята Хуай (Суджоу), драмата за преживяване на сценария "The Promise Phantom",. Шоуто използва MHG SL2-RGBW LED панелна светлина, M-L216T1-RGBW LED номинална лампа, M-L180CX LED елипсоидална светлина, MH-330-BSW три в едно движеща се главна светлина, M-L324YZ-RGBW LED подвижна главна светлина , LED дисплей от серия T3. Изпълнението на репертоара използва централизирана система за управление на контрола. Цялото оборудване в трите области на изпълнение се контролира централно. Операторът трябва само да контролира осветлението, видеото, звука, специалните ефекти и механичните устройства на цялото изпълнение чрез интелигентния терминал. Всички ефекти могат да се основават на времева линия или програмиране на бутони, с точност на управление до синхронизация на кадрите.

на едро led дисплей