Обадете ни се0086-731-85252378

Изпратете ни поща[имейл защитен]

Начало>За нас>Новини

МУЗЕЙ ЗА ДВИЖЕНИЕ НА ТРЕТИ ПРЕДИ ДУЮН

Време: 2020-12-11 Хитове : 13

МУЗЕЙ ЗА ДВИЖЕНИЕ НА ТРЕТИ ПРЕДИ ДУЮН

Наследете духа на „ТРЕТИ ПРЕДНИ”

Спомнете си славните дни!


Minghe Technology Co., Ltd участва в изграждането на музея. Комбиниране на високотехнологичен светодиоден дисплей и професионална технологична услуга с креативния дизайн на музея, който представя дигитален музей за културен опит с изложби, научно образование и интересен опит.

След завършването му музеят е официално отворен за външния свят, привличайки голям брой посетители!

Представянето на областта за цифрово културно преживяване на музея Произведено от Minghe Group

Музеят "ТРЕТИ ФРОНТ" се основава на физически дисплей и включва съвременни високотехнологични средства за създаване на интерактивна зона за опит за електронна война, подчертавайки ситуационния опит и взаимодействие.


Светодиодният дисплей Minghe блести силно с „претегляне на страната“

В областта на интерактивния опит на електронната война зрителите могат да участват в интелигентни интерактивни отговори, да изпитат моментално изстрелването на ракети чрез цилиндричен LED дисплей и да се насладят на 360-градусовото панорамно визуално изживяване.

Изпитвателно устройство за изстрелване на подводна ракета

Устройството симулира вътрешната кабина на ядрената подводница с балистични ракети. Според манипулацията на опитващия в "лодката", външният LED дисплей може да симулира всякакви състояния на подводна ракета след изстрелването. Взаимодействието между виртуалната и реалността може да накара публиката да изпита лично ситуацията с изстрелването на подводни ракети.

Продуктът Minghe LED топъл дисплей създава модел на синя земя, симулиращ преживяването на спътника Beidou от космоса, за да наблюдава земята, с голямо усещане за наука и технологии.

Ярък запис на изображението, съчетан с реалистична микро сцена, историята "ТРЕТИ ПРЕД" бавно се разгръща ...

Без значение как се променят времената, духът зад историческото наследство никога няма да избледнее. Изграждането на Музея за движение на Третия фронт Дуюн е не само да събуди паметта, но и да продължи славната история, наука и технологии и творческа интеграция, да отвори нов начин за изложбата на Музея на Третия фронт, значително обогати възприятието на посетителите, нека Музеят на историята на нова избухнала дейност!