Обадете ни се0086-731-85252378

Изпратете ни поща[имейл защитен]

Начало>За нас>Новини

Е-спортно състезание в телевизионно студио Malanshan Minghe No. 1, станция "Global Action" Changsha определи шампиона

Време: 2021-11-04 Хитове : 101

На 15 октомври, финалите на станция "Global Action" Changsha Station, фокусирани върху очите на феновете на електронните спортове, започнаха в Маланшан Мингхе № 1 ТВ Студио. След 10 дни на ожесточена конкуренция, той се открои от 3184 отбора и четири топ отбора дойдоха в Чанша, за да се стремят към върха на мобилните електронни спортове на RTS.

图片 3


图片 2

За това събитие, MHG (Minghe Group) предоставя персонализирани услуги с пълен процес, включително поддържащи съоръжения за хардуер на място, интеграция на звукова и светлинна система, сценичен дизайн и строителство и техническа поддръжка. На светлинното оборудване, MHG LED светлина за миене на движеща се глава (MH-1200L-WASH) и прожекторна светлина MHG Moving head (MH-1400-SPOT) помагат за целия процес, правейки готина и страстна сцена за е-спорт. В същото време, гъвкавото използване на MHG Moving head beam light (MH-550-BEAM) направи състезателната сцена по-интензивна и вълнуваща.

На сцената великолепната музика, съчетана със страстта към осветлението, мигновено тласна конкуренцията към една кулминация след друга. За да се състезава за финалната чест, всеки играч направи всичко възможно, за да стартира прекрасно и вълнуващо състезание, представяйки пиковото пиршество на електронните спортове за публиката.

图片 1