Обадете ни се0086-731-85252378

Изпратете ни поща[имейл защитен]

Начало>За нас>Новини

Придружен от технологията, Minghe изгради първокласен конвергентен медиен център

Време: 2021-03-18 Хитове : 74

Наскоро завърши 2-рата фаза на сближаващия се медиен център на ниво окръг, персонализиран от Minghe Group за окръг Чанша. С концепцията "медия +", студиото предлага разнообразни цялостни услуги; той също така предоставя на потребителите услуги за държавни въпроси, услуги за живот ... и т.н. Чрез интеграция на медиите, тя непрекъснато се подобрява комуникацията на медиите на ниво окръг, насочваща сила, влияние и обществена надеждност.


202103222


Студиото приема серията Minghe DA-151 с малък звук LED екран и интерактивен сензорен екран, които имат висока стабилност, приятен външен вид, прецизно снаждане, ефект на меко показване и широк ъгъл на гледане, с изображения и виртуална имплантация на преден план. Така че подобрява видимостта и се приспособява по-добре към съвременните навици за гледане.


202103221


Приложен е тристепенен режим на кръгово осветление. А осветлението е педантично, просто и меко, показвайки изкуството на студийното осветление по ненатрапчив начин. Всички осветителни тела се предлагат от Minghe, включително M-L200J-5600WK LED френел, M-L100PR-5600W LED меки панели от серия ... и т.н., с висок CRI и 0 шум. В сравнение с традиционните, те имат по-добра производителност, по-ниска консумация на енергия, по-дълъг живот и по-ниски разходи за поддръжка.


Медийният център на окръг Чанша е изграден с гениални концепции, усъвършенствани функции, превъзходна технология и безопасна и стабилна работа. От хардуерни съоръжения до управление и експлоатация, той е в челните редици при изграждането на сближаващи медийни центрове на ниво окръг в Китай.