Обадете ни се0086-731-85252378

Изпратете ни поща[имейл защитен]

Начало>За нас>Новини

Светодиодният дисплей MHG с фин пиксел създава многофункционална система за конферентни зали за Sany Group

Време: 2021-03-18 Хитове : 73

Многофункционалната конферентна зала, разположена в седалището на Changsha Sany Group, беше избрана и инсталирана с LED дисплей с фин тон MHG DA151 и механична сплит система. След инсталацията, системата с LED дисплей се превърна в акцент в многофункционалната конферентна зала, която спечели единодушни похвали от клиентите.


LED дисплеи с фина стъпка от серия MHG DA (1) (1)


MHG DA151 има висока консистенция на цветове и яркост, висока разделителна способност и деликатни цветове; Приема технология за интегриране на отливка от алуминий, всеки шкаф 480x480 мм само с 5.7 кг, поддръжка отпред и има отличен дизайн на конструкцията.


LED дисплеи с фина стъпка от серия MHG DA (2) (1)

За да отговори на изискванията на клиента, MHG изработва механична сплит система за цялостен екран, за да се снажда безпроблемно. Може да се използва самостоятелно в съотношение 4: 3 след разделяне; и чрез съотношение 16: 9, когато се комбинират, което значително обогатява сценариите за използване на дисплейната система.


LED дисплеи с фина стъпка от серия MHG DA (3) (1)


LED дисплеите с фина стъпка от серията MHG DA се използват широко в телевизионни студия, театри, сценични събития, концерти, конферентни зали, изложби и др.


LED дисплеи с фина стъпка от серия MHG DA (4) (1)