Обадете ни се0086-731-85252378

Изпратете ни поща[имейл защитен]

Начало>За нас>Новини

MHG помага на Chongqing Lijia Wisdom Pavilion успешно завършен

Време: 2021-08-23 Хитове : 32

    Тъй като Smart China Expo 2021 е на път да бъде представен, павилионът за мъдрост на Лиджия в новата зона Чунцин Лианджиан е официално завършен. Павилионът на мъдростта в Лиджия е важно място за сценарии за опит като церемонията по закриването на Smart Expo през 2021 г. и Форума за развитие на индустриалната интернет интеграция. Също така е важно място за бъдещи национални форуми и срещи на високо равнище и важна комуникационна платформа за бизнес дейности от висок клас.

y1


y2

Павилионът за мъдрост в Лиджия разполага с 3,400 кв. М. Място за срещи и обслужване, което може да побере 1,500 души, като например многофункционална зала и VIP зала, зала за подписване в Лиджия, зала за срещи със звезди, банкетна зала и др. Той интегрира интелигентни сцени като централизиран контрол на конференции и интелигентно видео наблюдение, езикова интелигентна система за симултанен превод, телесуфтер с въздушно изображение и интелигентна осветителна система, може да осигури мащабни изложби, конференции и др. Гъвкавостта и сложността напълно гарантират степента на използване на павилиона и нуждите на бъдещите изложбени дейности.

y3

При изграждането на Lijia Wisdom Pavilion, MHG предостави персонализирани осветителни тела и услуги от висок клас, за да улесни успешното завършване на павилиона на мъдростта. Неговата LED серия осветление: M-L300CX-3200K LED Елипсоидална светлина, M-L300J-3200K LED Френелева светлина, M-L324PR-WW LED мека панелна светлина, се използват широко в Залата на мъдростта в Лиджия. Спечели високо признание от клиентите.