Обадете ни се0086-731-85252378

Изпратете ни поща[имейл защитен]

Начало>За нас>Новини

Решението за наемане на LED дисплей MHG засенчва останалите на infocomm 2018

Време: 2020-12-11 Хитове : 9

InfoComm 2018 е най-голямото професионално аудиовизуално търговско изложение в Лас Вегас, с хиляди продукти за аудио, led дисплей, led видео стена, цифрова сигнализация, миксер под наем. Автоматизация на дома, сигурност, VR и събития на живо. тази година близо 43,000 XNUMX, регистрирали се да присъстват на това шоу-10% повече от последния път бяхме в Лас Вегас! Това може да бъде първото ви предаване на InfoComm - или вашето второ, пето, дори десето - но винаги има какво ново да намерите.

Нека да видим какво е новото в кабината: N3264, Не бихме могли да се радваме повече да споделим нашето ново решение за LED дисплей под наем.

 

Серията W3 включва вътрешни P2.5, P3.1 и външни P3.9, P4.8, което е проектирано с ниска консумация на енергия, комбинация от магнезиева сплав и въглеродни влакна, в момента ние сме единствените, които произвеждат въглеродни влакна дисплей. Всъщност Carbon fiber е най-новата технологична тенденция за led дисплей, защото е по-лек от шкафа за леене под налягане, много лесен за инсталиране и има по-дълъг живот. Шкафът в стар стил е 15Kg, но въглеродните влакна са само 10Kg. нещо повече, свързването с два шкафа може да бъде завършено в рамките на 10 секунди, вашият най-добър избор за събития под наем.

Освен това, нашите RGBW LED осветителни тела, източник на четири led елипсоидални, led мек панел светлина, led профил движещи се главата светлина са спечелени похвала от клиенти по целия свят.


pls любезно оставете съобщението си, за да резервирате демонстрация.