Обадете ни се0086-731-85252378

Изпратете ни поща[имейл защитен]

Начало>За нас>Новини

Minghe Display Arc Series помага на Yabuli Forum

Време: 2021-03-01 Хитове : 41

Форумът Yabuli е корпоративен форум от висок клас с най-голям брой участници, най-голям мащаб и най-високо ниво на китайски държавни предприятия, частни предприятия и чуждестранни предприемачи и най-дълбокото обсъждане на икономически и управленски въпроси. Известен е като "Давос оf Китай ".


202103011


На 20-годишнината на Yabuli Forum, Minghe Group предостави всички системни решения за LED дисплеи за Yabuli Forum. Minghe използва MC-291 светодиоден дисплей с малък тон, за да създаде голям извит екран. Движещата се писта е проектирана с четири дължини на дъги от 3.5 метра и височина от 5.2 метра. Екранът е два фиксирани и два мобилни. Професионалният дисплей съчетава чувството за технология и чувството за изкуство. , Се превърна в основен фокус на мястото.


202103012

Много големи конференции обичат извити големи екрани, които имат големи предимства в дисплейните ефекти. Конвенционалните големи дисплеи обикновено имат само една страна, а обхватът на аудиторията на LED извити екрани е от две страни или дори от три до четири. Максималният процент на покритие може да достигне 360 °, което може да покрие публиката без слепи зони и да постигне добра комуникационна цел. В сравнение с плоските екрани, извитите екрани имат по-естествено и удобно зрително поле и по-широк ъгъл на гледане.