Обадете ни се0086-731-85252378

Изпратете ни поща[имейл защитен]

Начало>За нас>Новини

Модел на изобретателност, Changde Broadcast и TV Studio Shines New Life

Време: 2021-07-28 Хитове : 46

Changde Broadcast and TV Studio инвестира 16 милиона RMB, за да надгради своето студио от 800 квадратни метра. Minghe Group предприе проекта за интегриране на интелигентна звукова и светлинна система на студиото, предоставяйки интегрирани услуги от проектиране на система, доставка на оборудване, инсталиране, отстраняване на грешки в системата и техническа поддръжка, което го прави да достигне първокласните стандарти на студията на общинско и държавно ниво Телевизионните станции, привличащи телевизионни станции от цял ​​Китай От името на посещението и проучването на сайта, се превръщат в едно от най-високите студия в централните и западните райони на Китай.

1


След трансформацията и надграждането на Changde Broadcast и TV Studio, системата за окачване на осветлението и осветлението са по-гъвкави. Всички системи за осветително оборудване в студиото се предоставят от MHG, като например подвижна светлина на профила на главата (MH-L1400_PROFILE), подвижна светлина на подвижната глава (MH-L1400_SPOT), подвижна светлина на главата на светлината (MH-380_BEAM) и LED светлина на Френел (M -L300J-5600W) и други светлини. Той напълно отговаря на записа и излъчването на разнообразни програми в студиото, представяйки по-шокиращ визуален ефект.

2


Трите страни на сцената са украсени със звездни небесни завеси, за да украсят сценичния фон. Комбинацията от сценично осветление представя по-мечтателен ефект, а ефектът на камерата е по-триизмерен и красив.

3

Мексиканска телевизия


4

Словакия SLAVLK

MHG използва гениална технология, за да помогне на световната индустрия на телевизионни студия. Последователно предоставя интегрирани услуги за местни телевизионни станции в Changde, окръг Changsha, Guiyang, Пекин Huairou, както и за чуждестранни телевизионни станции в Мексико, Словакия и Бангладеш, както и специално създадени за всички медии интерактивни студия. Насърчавайте енергичното развитие на всички медии със силна техническа гаранция и научна и технологична сила!