Обадете ни се0086-731-85252378

Изпратете ни поща[имейл защитен]

Начало>За нас>Новини

Гласът на Мингхе

Време: 2020-12-11 Хитове : 13

В нощта на 23 декември, която е уникалната и изключителна нощ. Финалните битки на 7-ми гласът на Мингхе се разби в неговата Многофункционална изложбена зала. 12 певци отидоха до върха на тази битка, общо трона на King Song. Погледнете вълнуващия момент от играта.

Мястото на битката е в залата за показване, всичко, ако професионалното осветително тяло на сцената и LED дисплеят са проектирани и разработени независимо от MHG Group, креативният дизайн на сцената и дизайнът на осветлението от старшите специалисти на Minghe, са предприели няколко добре познати местни телевизии, топ оборудване, изградете изключителната сцена на Player!


Като най-популярното събитие за култура на служителите, гласът на Minghe се провежда последователно в продължение на седем сесии! Състезание за любителите на музиката, за да предостави платформа, за да се покаже и да създаде положителна и прогресивна корпоративна култура, най-големият екип на Minghe полага много усилия за подготовката, планирането и изпълнението на всяко събитие. Следващото състезание нека се радваме да чуем повече хармонични звуци!